Nederlands
English
Français

Geachte relatie,

Dit jaar bestaat de Water Is Life Group 35 jaar. Een heel mooie mijlpaal die we graag met u willen vieren.

Daarom nodigen wij u uit voor onze feestelijke open dagen op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober. Deze dagen staan in het teken van gezelligheid, inspiratie en informatie. We verwelkomen u onder andere met een smakelijk aanbod aan heerlijk eten en drankjes. Laat u inspireren en informeren door alle aanwezige bedrijven en medewerkers van de Water Is Life Group en de producten en mogelijkheden die we als groep voor u te bieden hebben.

We organiseren deze dagen diverse leuke activiteiten om het 35-jarig jubileum in stijl te vieren. Daag bijvoorbeeld uzelf en uw collega’s uit in één van de racesimulatoren, geniet van diverse speciaalbieren, wijnen en cocktails en ontmoet branchegenoten in een ontspannen omgeving.

Wees erbij en vier samen met ons deze bijzondere gelegenheid. Reserveer 6 of 7 oktober nu alvast in uw agenda via onderstaande aanmeldknop.

Namens alle medewerkers en de directie van de Water Is Life Group,

Reinier Teunissen

CEO & Founder Water Is Life Group

Graag ontvangen wij voor 30 september uw reactie waarin u aangeeft of en met hoeveel personen u aanwezig bent tijdens onze open dagen. Schrijf u nu in.

Datum / tijdstip:
Vrijdag 6 oktober – 10:00 tot 17:00
Zaterdag 7 oktober – 10:00 tot 18:00
Locatie:
WILG Logistics, Hoge Mauw 1440, 2370 Arendonk, België        

Inschrijfformulier