Nederlands
English
Français

Geachte relatie,

Dit jaar bestaat de Water Is Life Group 35 jaar. Een hele mooie mijlpaal waar we enorm trots op zijn. Waar het 35 jaar geleden in het Belgische Achel begon met de oprichting van Teunissen Watertechniek, zijn we inmiddels met de Water Is Life Group uitgegroeid tot een prominente speler op de Europese markt van water- & pomptechniek.

We willen dit heuglijke feit graag met u vieren. Daarom nodigen wij u uit voor ons exclusieve diner met aansluitende feestavond in ons gloednieuwe WILG logistieke centrum in Arendonk.

Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen. Graag tot dan!

Namens alle medewerkers en directie Water Is Life Group,

Reinier Teunissen

CEO & Founder Water Is Life Group

Graag ontvangen wij voor 30 september uw reactie waarin u aangeeft of en met hoeveel personen u aanwezig bent tijdens onze exclusieve feestavond. Schrijf u nu in.

Datum: Vrijdag 6 oktober
Tijdstip: 19:00 – 02:00
Feestlocatie: WILG Logistics, Hoge Mauw 1440, 2370 Arendonk, België        

Mocht u tijdens de VIP feestavond verhinderd zijn, is het ook mogelijk om ons tijdens onze open dagen op 6 en 7 oktober van 10:00 tot 17:00 te bezoeken. Schrijf u dan in via www.waterislifegroup.com/opendagen.

Cadeautip: een gift via rekeningnummer BE50 3771 3996 9118 ten name van WILG Event.

Uw gift komt ten goede aan projecten en stichtingen die zich inzetten voor het welzijn van minderbedeelde kinderen. Vanzelfsprekend informeren wij u hierover na het 35 jaar Water Is Life Group evenement.

Inschrijfformulier